Ballina Shoqata Kongreset Lajmet Kontaktet

 

 

 

Grupet Punuese (GP) - Working Groups (WG)

GP për Kardiologji Invazive dhe Intervente

1. Prof. Dr. Sci. Shpend Elezi, kryesues
2. Prof. Dr. Sci. Gani Bajraktari, anëtar  
3. Dr. Sami Gjoka, anëtar
4. Ass. Dr. Xhevdet Krasniqi, anëtar
3. Dr. Sc. Agim Krasniqi, anëtar
4. Dr. Fadil Ademaj, anëtar
5. Dr. Sc. Daut Gorani, anëtar 
6. Ass. Dr. Sc. Artan Ahmeti, anëtar
7. Dr. Edis Demiri, anëtar
8. Dr. Denis Zijabeg, anëtar
9. Dr. Lulzim Brovina, anëtar


GP për Imazheri Kardiake

1. Dr. Ibadete Bytyqi, kryesues
2. Prof. Dr. Gani Bajraktari, anëtar
3. Dr. Hamza Selmani, anëtar
4. Dr. Nehat Rexhepaj, anëtar
5. Dr. Faik Shatri, anëtar
5. Ass. Dr. Afrim Poniku, anëtar
7. Dr. Sc. Xhevat Pllana, anëtar
8. Dr. Sc. Pranvera Ibrahimi, anëtar
9. Dr. Edita Pllana, anëtar


GP për Hipertension

1. Dr. Rexhep Manaj, kryesues
2. Ass. Dr. Edmond Haliti, anëtar
3. Dr. Ahmet Hoxha, anëtar
4. Dr. Zeqë Kuqi, anëtar
5. Dr. Flora Iberhysaj, anëtar
6. Dr. Sc Ismail Aliu, anëtar
7. Dr. Florije Maliqi, anëtar
8. Dr. Agron Leka, anëtar
9. Dr. Salih Shala, anëtar


GP për Pamjaftueshmëri të Zemrës

1. Prof. Dr. Sci. Gani Bajraktari, kryesues
2. Prof. Ass. Dr. Dardan Koçinaj, anëtar
3. Ass. dr. Sci. Kelmend Pallaska, anëtar
4. Ass. dr. Sci. Arlind Batalli, anëtar
5. Dr. Besim Guda, anëtar
6. Dr. Petrit Ademaj, anëtar
7. Dr. Sejran Avdushi, anëtar
8. Dr. Fisnik Hima, anëtar
9. Dr. Bajram Mëziu, anëtar

WG for Rhythm

1. Ass. Dr. Edmond Haliti, kryesues
2. Dr. Sci. Nebih Musliu, anëtar
3. Dr. Ibadete Bytyçi, anëtar
4. Dr. Banush Gashi, anëtar
5. Dr. Gezim Berisha, anëtar
6. Dr. Imri Jashari, anëtar
7. Dr. Luan Percuku, anëtar
8. Dr. Xhevdet Krasniqi, anëtar
9. Dr. Jahir Shala, anëtar


 


 © 2015 Shoqata e Kardiologëve të Kosovës. 
Të gjitha të drejtat e rezevuara.