Ballina Shoqata Kongreset Lajmet Kontaktet

 

 

 

Grupet Punuese (GP) - Working Groups (WG)

GP për Kardiologji Invazive dhe Intervente

1. Prof. Asoc. Shpend Elezi, kryesues
2. Prof. Asoc. Gani Bajraktari
3. Dr. sc. Agim Krasniqi
4. Dr. Fadil Ademaj
5. Dr. Daut Gorani
6. Dr. Hajdin Citaku
7. Dr. sc. Nebih Musliu

GP për Ekokardiografi

1. Ass. dr. Lulzim Kamberi, kryesues
2. Ass. dr. Aurora Bakalli
3. Dr. Nehat Rexhepaj
4. Dr. Hamza Selmanaj
5. Dr. Afërdita Selmanaj
6. Dr. sc. Ramush Bejiqi
7. Dr. Bajram Mëziu

GP për Hipertension Arterial

1. Dr. Rexhep Manaj, kryesues
2. Ass. dr. Edmond Haliti
3. Ass. Dr. Xhevdet Krasniqi
4. Dr. Zeqë Kuqi
5. Dr. Artan Ahmeti
6. Dr. Agron Leka
7. Dr. Hedvig Kadriu

GP për Pamjaftueshmëri të Zemrës

1. Ass. dr. Kelmend Pallaska, kryesues
2. Ass. dr. Dardan Koçinaj
3. Ass. dr. Afrim Poniku
4. Ass. dr. Arlind Batalli
5. Dr. Besim Guda
6. Dr. Petrit Ademaj
7. Dr. Sejran Avdushi

 


 © 2015 Shoqata e Kardiologëve të Kosovës. 
Të gjitha të drejtat e rezevuara.